Halverwege voor Songkran in Pattaya, komende drie dagen zware onweersbuien in Chon Buri/Pattaya

Dinsdag en woensdag Pattaya om de dupe te worden van de ongebruikelijke stormen.

Pattaya-

Het wordt nog natter.

De Thaise Meteorologische Afdeling heeft verklaard dat er de komende drie dagen zware regen, onweersbuien en hagel worden verwacht, met name in het gebied van Pattaya in de loop van dinsdag en woensdag, maar waarschijnlijk zal het opklaren voor de rauwe Grand Finale en Wan Lai van Songkran op donderdag de 19e.

Deze ongebruikelijke tropische stormen zijn veroorzaakt door een botsing met het hete weer van Thailand en een hogedruksysteem dat intens koud is en afkomstig is uit China. De stormen hebben de afgelopen dag Noordoost-Thailand getroffen en vinden langzaam hun weg naar de gebieden van Bangkok en Chon Buri.

De stormen hebben de afgelopen dag al chaos veroorzaakt in Surin en Ubon Ratchthani, aangezien er meldingen zijn geweest van plotselinge overstromingen en dorpelingen in Surin verschillende ingestorte gebouwen en, in hun woorden, de ergste hagel die ze ooit hadden gezien.

Gelukkig Songkran!

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/