Russische man berooft geldwisselkantoor in Jomtien, valt vrouwelijke werknemer op brute wijze aan, Gevangen (Video)

Jomtien-

Vanmorgen, 14 april 2018 om ongeveer 9 uur, beroofde een Russische man, vermoedelijk de heer Nikolay Rybalov, een wisselkantoor op Jomtien Beach. Hij wachtte tot een vrouwelijke werknemer wisselgeld zou brengen en viel haar brutaal aan, waarbij hij meer dan een dozijn stoten op haar hoofd kreeg voordat hij met de zak geld vluchtte. In de zak met geld zat ongeveer 30 miljoen baht.

Hij werd snel geïdentificeerd op basis van het feit dat hij, ondanks het dragen van een masker, zijn tatoeages op zijn arm niet bedekte en zijn kenteken op zijn motorfiets, die op zijn naam stond, werd vastgelegd op video.

De Thaise politie slaagde erin hem op te sporen en te arresteren met hangende aanklachten. Mr. Rybalov beweert dat hij het niet was in de video, ondanks dat hij exact dezelfde tatoeages en camera's heeft waarop een persoon te zien is die op hem lijkt, wegrijdend op zijn geregistreerde motor.

De aangerande medewerker ligt met verschillende verwondingen in het ziekenhuis. De politie zal hem vervolgen in de ruimste zin van de wet.

Abonneren
BRONPattaya nieuws Thai
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/