Meer over Nikolay Rybalov, man die 1 miljoen baht stal en vrouwelijke werknemer brutaal aanviel

Pattaya-

We hebben een update over de zaak waarin een Russische staatsburger een Thaise vrouwelijke wisselkantoor in Jomtien op brute wijze aanviel en op klaarlichte dag 1 miljoen baht stal.

Hier zijn nog wat foto's van Mr. Nikolay Rybalov in hechtenis. We hebben vernomen dat hij werd gearresteerd op het vliegveld dat op het punt stond het land te ontvluchten. Omdat hij zijn motorkenteken niet verborg, werd hij gemakkelijk gevolgd door de politie die ontdekte dat hij probeerde het land te verlaten. Ze arresteerden hem net voordat hij het land uit wist te vliegen op Suvarnabhumi Airport in Bangkok.

Hij had de bijna miljoen baht bij zich, maar ontkent nog steeds ondanks overweldigend bewijs dat hij de man in de video was (zie ons vorige artikel.) Op dit moment vertellen onze bronnen ons dat hij weigert samen te werken met de politie of vertalers.

Wij hier bij The Pattaya News zijn trots op de Thaise politie die deze man heeft gepakt voordat hij het land ontvluchtte en we hopen dat in deze zaak gerechtigheid zal geschieden in het rechtssysteem.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/