Dag één van Songkran: 39 doden, 461 gewonden

Scène van het ongeval.

Pattaya-

In totaal zijn er op woensdag, de eerste dag van de zogenaamde zeven gevaarlijke dagen van Songkran, 477 verkeersongevallen gemeld, waarbij 39 mensen omkwamen en 461 anderen gewond raakten, zo maakte het Verkeersveiligheidscentrum bekend.

Minister van Toerisme en Sport Weerasak Kowsurat vertelde de media in het centrum dat naar schatting 40 procent van de ongevallen werd veroorzaakt door rijden onder invloed. Hij zei dat ongeveer 82 procent motorfietsen betrokken waren met lange, rechte hoofdwegen die meer kans hadden op ongevallen. De meeste ongevallen gebeurden van 4 uur tot 8 uur, voegde de minister eraan toe.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/