Jonge Finse toerist valt zwaargewond uit hotel Pattaya

Pattaya-

CHON BURI: Een jonge Finse man is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt na een val van de vierde verdieping van een klein hotel in de strandstad Pattaya. De man, de heer Hautamaki Mikko Veu Samuel, 33 jaar oud, werd op de grond gevonden met hoofdletsel en meerdere kneuzingen in een nauwe opening tussen Arya hotel en een nabijgelegen bierbar.

Een medewerker van de receptie van het hotel verklaarde dat de heer Samuel eerder gisteren, woensdag de 11e, 's ochtends alleen in het hotel had ingecheckt en geen tekenen vertoonde dat hij zich vreemd of dronken gedroeg, maar hij kwam niet uit zijn kamer. Het personeel verklaarde dat ze rond 3:00 uur 's middags een luide knal hoorden en in eerste instantie dachten dat een airconditioning was ontploft. Toen ze op onderzoek gingen, ontdekten ze dat de heer Samuel gewond was geraakt in de steeg tussen de gebouwen. Er waren op dat moment geen gasten of andere mensen in de kamer van meneer Samuel.

Reddingswerkers brachten de heer Samuel in stabiele toestand naar het plaatselijke ziekenhuis en de politie zal hem verhoren om te bepalen wat de val veroorzaakte en of het opzettelijk of per ongeluk was en of er drank in het spel was.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/