Burn Club op Soi Buakhao overvallen, internetberoemdheid DJ Katoy gearresteerd voor drugsgebruik

Pattaya-

De populaire Burn Club op Soi Buakhao werd om 4 uur 's ochtends in de vroege ochtenduren van 11 april overvallen, na de wettelijke openingstijd van 2 uur 's nachts, en verschillende klanten testten positief op drugsgebruik.

DJ Katoy, ook bekend als Kannikar, 24, die meer dan 200,000 volgers op Facebook heeft en als DJ in de club werkte, was een van de zes mensen wiens urinetests tekenen van drugsgebruik vertoonden.

Ze zou aan de politie bekend hebben dat ze drie dagen eerder ketamine had genomen.
Clubmanager Anapat Reung-urai, 50, werd beschuldigd van het te laat openhouden van de club, het werken zonder vergunning en het verkopen van alcohol buiten de wettelijke termijn.
De politie zal DJ Katoy en de andere vijf mecenassen die zijn gearresteerd voor drugsgebruik met de juiste aanklachten vervolgen.
Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/