Russische vrouw snijdt haar eigen keel door in 7-11 in Phuket, vastgelegd op video (afbeelding)

Phuket-

De 41-jarige Russische toeriste Oksana Feoktistava liep rustig een 7-11-winkel in Phuket binnen met een mes in haar hand om 830 uur vrijdag de 7e en sneed haar keel door in het bijzijn van geschokt personeel en klanten. Het personeel, dat op de video te horen is, probeert de vrouw te laten stoppen en belde onmiddellijk reddingswerkers en de politie.

Verbazingwekkend genoeg heeft de vrouw het overleefd en is haar toestand stabiel. Reddingswerkers konden haar snel naar het Vachira Phuket Hospital brengen. Artsen slaagden erin de ernstige snee te hechten en ze is herstellende in het ziekenhuis. Ze weigert met de politie of Russische vertalers te praten en haar ambassade en familie zijn op de hoogte gebracht. Ze ligt momenteel onder zelfmoordbewaking in het ziekenhuis.

Waarschuwing: video kan voor sommigen storend zijn.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/