Ochtendbrand breekt uit in Isalon op Walking Street naast Club Insomnia

Luchttechnici die de compressor verplaatsen, zeggen dat de brand op mysterieuze wijze uit zichzelf is begonnen en niet hun schuld was.

Pattaya-

Een middelgrote brand brak in de vroege ochtend van vrijdag 7 april uit in de Isalon, onderdeel van de Club Insomnia-groep en naast de populaire en drukbezochte nachtclub in het centrum van Walking Street in Pattaya. De brand ontstond om 10 uur en ontstond op het platte dak van het pand. Technici van de airconditioning waren aan het verhuizen en installeerden een nieuwe luchtcompressor op het dak van het gebouw toen ze merkten dat er in de buurt brand was ontstaan.

De technici, die samen met een klein aantal medewerkers zonder problemen naar buiten konden komen, verklaarden dat ze niet verantwoordelijk waren voor de brand en dat het niets te maken had met het installeren van de nieuwe compressor, ondanks dat er niemand anders in de buurt van de brand was. tijd op het dak.

De technici en het personeel wisten de brand zelf te blussen met brandblussers, hoewel de brandweer snel ter plaatse was. Dit incident zet een reeks brandincidenten in de populaire wandelstraat voort. Gelukkig was deze brand op een moment van de dag dat de nachtclub naast de deur, een van Pattaya's drukste toeristische bestemmingen met duizenden mensen per nacht, gesloten was.

De schade was beperkt tot alleen I Salon en wordt op dit moment beoordeeld. Slapeloosheid werd, tot grote vreugde van de vele fans, niet beschadigd. Er is een onderzoek aan de gang omdat ambtenaren de bewering van de luchttechnici dat de brand op mysterieuze wijze uit zichzelf begon, niet helemaal geloven.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/