Eigenaar goudwinkel geïrriteerd door pestende vrouw schiet zichzelf dood in winkel (video)

Chonburi-

Een 52-jarige eigenaar van de goudwinkel Tem Thong in Chon Buri, de heer Montree Thipdee uit Sakorn Nakorn, pleegde vrijdag zelfmoord op volledig zicht op camera's en in het bijzijn van zijn vrouw in het midden van de werkdag.

Zoals te zien is op de video, had meneer Thipdee ruzie met zijn vrouw over financiën. Hij bleef haar, Ladawan Thipdee, 57, waarschuwen dat als ze hem bleef lastigvallen en irriteren, hij liever zelfmoord zou plegen. Zijn vrouw, die zijn dreigementen niet geloofde, bleef hem lastigvallen en zeuren over de financiële situatie.

Toen hij genoeg had van het argument, besloot meneer Thipdee dat hij liever zelfmoord zou plegen dan nog langer naar zijn irritante vrouw te luisteren en liep naar een la, haalde zijn persoonlijke 9 mm-pistool eruit en schoot zichzelf dood, op slag dood.

Bij het bekijken van de video kwam de politie tot de conclusie dat het inderdaad om zelfmoord ging. Wij hier bij het Pattaya-nieuws moedigen mensen met vervelende vrouwen aan om alternatieve oplossingen voor het probleem te vinden.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/