Britse toerist meerdere keren op brute wijze neergestoken in Pattaya door 38-jarige Thaise vriendin

Pattaya-

Gisteravond, tijdens de vroege uurtjes van vrijdagavond 7 april, werd een momenteel niet-geïdentificeerde Britse toerist meerdere keren neergestoken in een plaatselijk hotel in Pattaya door een 38-jarige Thaise vrouw, die zei dat ze zijn vriendin was en momenteel alleen is genoemd als mevrouw Waran.

Details zijn op dit moment schaars, maar de man leeft momenteel nog, zij het in kritieke toestand, in het Pattaya Memorial Hospital met meerdere ernstige steekwonden en vecht voor zijn leven.

Mevr. Waran leek zich niet te verontschuldigen op de plaats van het hotel van de man en agenten zeiden dat ze grijnsde en glimlachten na het incident. Ze leek ontspannen en kalm toen ze de politie het gebruikte wapen, de staat van de kamer en de bebloede kleding van de man liet zien. Ze is op dit moment in voorlopige hechtenis genomen door de politie. Ze weigerde echter precies te zeggen waarom ze probeerde de man dood te steken. Ze testte ook positief op yabba/meth.

Onze gedachten zijn bij de heer en zijn hoopvolle herstel. We zullen verdere updates geven zodra we deze ontvangen. Foto's staan ​​hieronder, wees gewaarschuwd dat ze erg grafisch zijn.

Inschrijven
BRONPattaya politie
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/