Thais en toeristen gevraagd om traditionele Thaise kostuums te dragen tijdens Songkran

Politie gaat elke dinsdag traditionele Thaise kostuums dragen

Thailand-

Thailand profiteert van de verbazingwekkende populariteit van een recente historische televisieserie om de Thaise cultuur en het toerisme te promoten tijdens het komende waterspattenfestival.

De toeristische en culturele instanties van het land hebben toeristen en Thais gevraagd om traditionele Thaise klederdracht te dragen om te genieten van het waterspattende festival, bekend als Songkran, het Thaise nieuwjaarsfestival van 13 april tot 15 april. Bovendien heeft de regering alle politiediensten aangekondigd op de politiebureaus in het hele land, inclusief Pattaya, zullen de rest van het jaar elke dinsdag traditionele Thaise kleding dragen. Dit kan ook worden uitgebreid naar andere overheidsinstanties.

“De populariteit van de tv-serie Bupphaesannivas (Love Destiny) heeft ertoe geleid dat Thais uit alle lagen van de bevolking bij steeds meer gelegenheden in het hele land traditionele kostuums hebben aangetrokken. De regering zal tijdens het Songkran-festival in het hele land culturele functies bekleden om patriottisme en de Thaise cultuur te promoten”, zei Veera Rojpojchanarat, minister van Cultuur, dinsdag tijdens de gezamenlijke persconferentie met het ministerie van Sport en Toerisme, die de voorbereidingen van het festival inlichtte.

Weerasak Kowsurat, de minister van sport en toerisme, nodigde buitenlandse toeristen uit om zich in traditionele Thaise kledij te kleden en uitstapjes te maken naar historische plaatsen en te genieten van de speciaal op maat gemaakte "love Destiny-tourpakketten", zoals traditionele Thaise trouwroutes, oude tempeltrips en Thaise foodietrips.

Historische toeristische bestemmingen die werden gebruikt om de romantische komedieserie "Love Destiny" te filmen, hebben volgens lokale toerismefunctionarissen een bijna drievoudige toename van Thaise toeristen gezien.

Toeristen en Thais is gevraagd om zich NIET sexy te kleden of shirtless te gaan voor Songkran en zich minder te concentreren op de wateroorlogen, dansen en drinken en meer op de traditionele aspecten van Songkran zoals respect voor ouderen, boeddhistische relikwieën met respect behandelen, de lokale bevolking bezoeken tempels en het huis schoonmaken. Dit gezegd zijnde, wij hier bij The Pattaya News verwachten niet veel verandering in Pattaya, maar we zullen zien.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/