Groep motorrijders valt man aan voor Avenue Shopping Mall (video)

Pattaya-

Halverwege de woensdagmiddag viel een groep motorrijders een man aan die een hamer hanteerde nadat hij een vrouwelijke motorrijder had bedreigd vanaf de tribune, direct tegenover de Mc-donalds op Second Road voor de Avenue Shopping Mall.

Het is onduidelijk wat de aanleiding was voor het incident, maar omstanders meldden dat nadat de overstuur man, wiens nationaliteit onduidelijk is, de motorfiets van de vrouwelijke chauffeur had aangereden, de rest van de motortaxichauffeurs haar te hulp kwamen en de man op klaarlichte dag aanvielen voor de deur. tientallen toeristen lieten hem versuft en bebloed op straat achter.

De politie onderzoekt het incident.

We zullen verdere updates geven zodra we ze hebben.

De eerste video toont de man die de bestuurder bedreigt, de tweede toont de nasleep.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/