Footpath Vending on Beach Road voor Songkran dit jaar verboden

Pattaya-

Districts- en stadsfunctionarissen hebben aangekondigd dat er tijdens het populaire Wan Lai-waterfestival geen individuele voetpadautomaten op Beach Road zullen zijn. Dit omvat niet de vooraf geplande concerten en gesponsorde stands die van tevoren zijn gepland en goedgekeurd, aangezien dit jaar voor Wan Lai, 19 april, naar verwachting ten minste vijftien gesponsorde en goedgekeurde concert- en waterspattende zone-cabines zullen zijn.

Meerdere individuele verkopers hebben de afgelopen dagen op toplocaties op Beach Road het woord Jong in het Thais gespoten, wat gereserveerd betekent. Stadsbeambten bekijken camera's en beelden om te identificeren wie dit heeft gedaan en om ervoor te zorgen dat ze tijdens het festival geen privéverkooptafels en -hokjes opzetten.

Verkopers die het verbod negeren, riskeren een boete van 2000 baht en hun goederen worden in beslag genomen tijdens de aangekondigde festivalfunctionarissen. Hoewel het verkopen van privé-goederen op de voetpaden in het verleden altijd tegen de wet is geweest in Pattaya, is het niet gehandhaafd. Stadsfunctionarissen zeiden dat dit jaar, in het belang van de openbare veiligheid, het zal worden verboden en strikt gehandhaafd tijdens het festival, dat naar verwachting ongeveer 60,000 mensen, zowel Thais als buitenlanders, naar Beach Road zal trekken op de drukste dag van het jaar voor de stad.

Beach Road is op de dag van de aangekondigde festivalfunctionarissen van 6:7 tot XNUMX:XNUMX uur in zijn geheel afgesloten, samen met de helft van Central Pattaya Klang.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/