Zummerbeach Music Festival is dit weekend, 6 en 7 april in Jomtien in The Pinnacle Grand

Festival focust op trap, drum and bass, Psytrance, Deep House

Jomtien-

Dit weekend vindt het Zummerbeach muziekfestival plaats in The Pinnacle Grand in Jomtien nabij Soi 8 in na Jomtien. Het beschikt over het beste in trap, Drum N Bass, Jungle, Psytrance en Deep House.

Tickets zijn verkrijgbaar op www.zummerbeach.com voor 1500 baht per dag en voor beide dagen 2500 baht.

Hier is een korte video over het evenement.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/