Zummerbeach Music Festival is dit weekend, 6 en 7 april in Jomtien in The Pinnacle Grand

Festival focust op trap, drum and bass, Psytrance, Deep House

Jomtien-

Dit weekend vindt het Zummerbeach muziekfestival plaats in The Pinnacle Grand in Jomtien nabij Soi 8 in na Jomtien. Het beschikt over het beste in trap, Drum N Bass, Jungle, Psytrance en Deep House.

Tickets zijn verkrijgbaar op www.zummerbeach.com voor 1500 baht per dag en voor beide dagen 2500 baht.

Hier is een korte video over het evenement.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/