Top of the Gulf Regatta-evenement om de toegankelijkheid van zeilen in Pattaya te vergroten

Gehouden van 27 april tot 1 mei in de Ocean Marina Yacht Club. Meer dan 25 landen vertegenwoordigd waaronder het Thaise nationale team. Nieuwe boot voor mensen met een handicap om uit te proberen tijdens de regatta.

Pattaya-

De organisatoren van de Top of the Gulf Regatta Presented by Ocean Marina promoten al 13 jaar het zeilen in de Golf van Thailand en nu de bekroonde regatta zijn 14e editie betreedt, die van 27 april tot 1 mei wordt gehouden in de Ocean Marina Yacht Club, zijn de organisatoren op zoek om de sport toegankelijker te maken met een demonstratie van de geheel nieuwe S\V14 - een boot die speciaal is ontworpen voor mensen met een handicap en gebouwd in Thailand.

“Top of the Gulf Regatta heeft zeilen altijd als een sport voor iedereen gezien en sinds het eerste jaar hebben we het jeugdzeilen ondersteund met Optimist- en dinghy-klassen in de regatta. We zullen opnieuw de Thailand Optimist National Championships organiseren, het toppunt van competitief jeugdzeilen in het land, en dit jaar zullen we een demonstratie houden van de S\V14, een boot gebouwd in Thailand en speciaal ontworpen om te worden gevaren door mensen met een handicap. Samen met Ocean Marina Yacht Club steunen we dit initiatief van Disabled Sailing Thailand en hopen we mensen met een handicap de kans te geven om te zeilen en misschien in de toekomst de kans om deel te nemen aan de Paralympics. We zijn van mening dat het toegankelijker maken van de sport de sleutel is tot het groeiende zeilen in het land”, aldus de heer William Gasson, medevoorzitter van het organisatiecomité van de Top of the Gulf Regatta.

Mede-oprichter en gastheer van de regatta, Ocean Marina Yacht Club, is de permanente thuisbasis van de regatta en als de grootste jachthaven van Zuidoost-Azië biedt het een gemakkelijke en veilige uitvalsbasis om een ​​regatta van deze omvang en diversiteit te organiseren. Dit jaar worden tot 12 klassen boten verwacht, waaronder kielboten en multihulls, één-ontwerp Platus die strijdt om de Platu Coronation Cup, een reeks dinghy-klassen, Optimisten die strijden in de Thailand Optimist National Championships, en voor het tweede achtereenvolgende jaar de IOM Class of radiografisch bestuurbare boten.

Concurrenten komen van zo ver weg als Australië, Japan en het VK, om maar een paar van de meer dan 25 landen te noemen die dit jaar zullen deelnemen. Die plaatsvinden voorafgaand aan de Aziatische Spelen in Jakarta in augustus, sturen veel landen hun nationale teams en Olympische zeilers om te strijden, waaronder Thailand, die hun volledige nationale zeilploeg zullen laten racen ter voorbereiding op de regionale kampioenschappen.

“We kijken uit naar een sterke line-up van internationale en Thaise zeilers en verwachten dit jaar meer dan 200 boten en meer dan 600 zeilers. De Platu-klasse met één ontwerp heeft een zeer hoog niveau van zeiltalent, net als de kielboot- en multihull-klassen, waarbij veel zeilers uit Singapore, Hong Kong en daarbuiten komen om deel te nemen aan de regatta, ”voegde de heer Gasson toe.

Voor meer informatie over de Top of the Gulf Regatta van 2018, gepresenteerd door Ocean Marina:
Web: www.topofthegulfregatta.com.
Facebook: www.facebook.com/topvandegolfregatta
Twitter: www.twitter.com/togregatta
YouTube: www.youtube.com/TOGRegatta

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/