Nog een dag, nog een gevecht op Walking Street: Fransman aangevallen door twee buitenlanders (video)

Pattaya-

In het vijfde grote gevecht op Walking Street in minder dan twee en een halve week, de veiligheidszone bewaakt door tientallen en tientallen politie, uitsmijters en beveiliging, werd een Fransman, 37-jarige Yazid Noie, aangevallen door twee buitenlanders die volgens hem voormalige zakenpartners.

Hij liep een wond aan zijn voorhoofd en meerdere snijwonden en kneuzingen op in de vechtpartij die midden in Walking Street plaatsvond. Zijn kleding was ook bebloed.

Hij beweert dat hij een online verkoopbedrijf had met twee zakenpartners die op dit moment niet publiekelijk worden genoemd. Hij regelde een ontmoeting met hen op een zogenaamde veilige locatie in Walking Street, maar verklaarde tegenover de politie dat er een ruzie uitbrak over financiën, waarbij de twee voormalige zakenpartners hem tot een bloederige puinhoop sloegen en vervolgens vluchtten. De politie en The Pattaya News zijn op zoek naar video's van de woordenwisseling.

Het beweerde slachtoffer is na het verlenen van eerste hulp naar Soi 9 op het politiebureau van Pattaya gebracht voor een nader debriefing.

We zullen verdere updates geven zodra we ze hebben.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/