82-jarige Thaise man trapte van zijn karretje door 21-jarige sterft na coma (video)

Bangkok-

De 82-jarige Juroon Meepan, een afvalopruimer voor de kost, werd eerder deze maand van zijn kar getrapt in Bangkok nadat de 21-jarige Narathorn Soattiyung, die langs George gaat, zijn karretje vastklikte met zijn motor, boos werd (hoewel het ongeluk was zijn schuld) en kwam terug en viel meneer Meepan op brute wijze aan, waardoor hij in coma raakte. Narathorn, die oorspronkelijk werd beschuldigd van mishandeling, werd vanochtend opnieuw gearresteerd en beschuldigd van doodslag, de tweede en vanmiddag vrijgelaten op een borg van 180,000 baht.

Sociale media zijn begrijpelijkerwijs erg overstuur door de situatie en hebben Narathorn op meerdere Thaise websites gestraald.

Zijn vrouw verklaarde aan Khao Sod Engels:

'Ik wil het hem zeggen, maak je geen zorgen meer. Je mag nu rusten', zei Juroons 71-jarige vrouw Chaluay Jaritek vanmorgen. “Aan jongeren: doe niet zo koppig. Kijk hier wat er is gebeurd. Gedraag je alsjeblieft als goede mensen. Ouders willen goede kinderen.”

Chaluay zei dat ze geen laatste woorden meer had met haar man, die sinds de aanval niet meer reageerde.

"Ik moet hem gewoon een beetje plagen door te zeggen dat hij zich zo op zijn gemak moet voelen als iemand hem de hele dag voedt," zei Chaluay.

Juroon's dochter Wanida Maneepan zei vrijdag dat hun "grote verlies" een les zou moeten zijn.

“Persoonlijk ben ik boos. Maar aan de andere kant, mijn vader was oud en het is beter voor hem om eindelijk te rusten,” zei ze. “Ik wil mensen vertellen dit niemands familie aan te doen. Het is zo'n groot verlies."

Voordat hij in moeilijke tijden terechtkwam en afval en afgedankte goederen moest verzamelen om van zijn verkoop te verkopen, was Juroon een van de oprichters van een metaalfabricagebedrijf genaamd Saksit Alloy. Hij werd gedwongen zijn aandeel te verkopen na de financiële crisis van Tom Yum Kung van 1997.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/