Ambtenaren van Pattaya City kondigen aan dat Songkran is verlengd tot 30 april, waterspelen tot 10 uur

Pattaya-

Stadsbeambten van Pattaya hebben deze week tijdens een vergadering in het stadhuis, bijgewoond door zowel districtsfunctionarissen van Banglamung, de politie en de burgemeester, aangekondigd dat om het toerisme in de stad aan te moedigen en te stimuleren het Songkran-festival voor Pattaya zal worden verlengd van 12 april tot 19 april tot 12 april. 30 april. Bovendien stoppen de wateroorlogen historisch gezien rond zonsondergang, maar om het toerisme verder te stimuleren en de reputatie van Pattaya als "de leuke stad" te vergroten, mogen de watergevechten doorgaan tot 10:00 uur.

Het stadhuis van Pattaya verklaarde het volgende aan The Pattaya News in een formele verklaring:

“Wij zijn van mening dat door meer toeristen aan te moedigen naar Pattaya te komen en door de reputatie van Pattaya als een 'Fun City' van wereldklasse op het niveau van Las Vegas en New Orleans in Amerika te stimuleren, we het totale toerisme met ongeveer 35% zullen verhogen en een alleen al naar schatting 700 miljoen baht voor de economie van Pattaya. Deze fondsen kunnen we later in het jaar gebruiken om betere wegen aan te leggen en het strandverfraaiingsproject te voltooien. Bovendien kunnen deze fondsen worden gebruikt om te helpen bij het aanpakken van tal van afvalbeheer- en afvalgerelateerde problemen die de stad de afgelopen maanden hebben geteisterd. Het is een win-win voor alle betrokkenen.”

Stadsfunctionarissen verklaarden verder dat ze dit jaar verschillende unieke evenementen voor Pattaya City plannen om "Fun" verder aan te moedigen. Ze hebben ook bevestigd dat Pattaya in overleg met de overheid een officiële uitzondering heeft voor het toestaan ​​van waterspel op hoofd- en secundaire wegen.

De gebeurtenissen die tijdens de bijeenkomst voor het nu bijna een maand durende festival worden geschetst, zijn onder meer:

- Door de stad gesponsorde waterbadstations op alle hoofdwegen, inclusief de snelweg en in de donkere kant, omdat de stad expats wil aanmoedigen om in de geest van Songkran te komen.

- Waterstations, gesponsord door de stad en bemand door vrijwilligers en stadsfunctionarissen voor de meeste grote ingangen van supermarkten, banken en ziekenhuizen om ervoor te zorgen dat iedereen, ook degenen die niet in de feestgebieden zijn, kan genieten van de geest van Songkran.

-7-11 heeft verklaard dat ze ook zullen deelnemen aan het festival dat een maand duurt door een aangewezen medewerker aan de deur te hebben die iedereen die de winkel binnenkomt en verlaat, ongeacht of ze gekleed zijn voor de gelegenheid, in samenwerking met het stadhuis .

-De stad zal wateroorlogen op Soi 7 hebben gesponsord tussen verschillende groepen toeristen. Sommige geplande evenementen zijn Franse versus Duitse toeristen, Amerikanen versus Engelsen, Indiërs versus Arabieren en Rusland versus China.

-In plaats van het officiële bloemenshirt voor de stad, moedigen de stadsambtenaren mannen aan om shirtloos te gaan en officiële strings met bloemen te dragen. De strings zouden doordeweeks op alle markten verkrijgbaar moeten zijn.

Als het evenement een succes is, hebben stadsfunctionarissen verklaard dat ze overwegen om Songkran nog verder uit te breiden, misschien tot een maandelijks evenement van een week om het toerisme te stimuleren.

Oh ... en Happy April Fools, mensen.

 

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/