Russische man valt oudere Iraanse man brutaal aan in Walking Street (video)

Pattaya-

Er heeft weer een gevecht plaatsgevonden op Walking Street, het vierde grote gevecht in twee weken tijd in de zogenaamde Safe Zone, gepatrouilleerd door veel politie en toeristenpolitie en met honderden uitsmijters in veel bars.

Een man die op basis van zijn toespraak door getuigen werd beschreven als Russisch, sloeg zaterdagochtend de 57e een Iraanse man, de heer Henry Sahabaybeh, 31 jaar oud, knock-out. Getuigen beschreven de Russische man als dronken, 25-30 jaar oud en woedend over een kleine situatie en geschil. De Russische man sloeg de heer Sahabaybeh met een stomp neer en vluchtte toen weg toen mensen video's begonnen te maken. Getuigen zeiden dat meerdere mensen hem vertelden te blijven voor de politie, maar de Russische man vluchtte nog steeds.

De Iraanse man is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht en de politie denkt de agressor op het spoor te zijn. CCTV en getuigen verklaren dat de Russische man als eerste toesloeg en toen hij de aangerichte schade zag, vluchtte hij weg.

De politie vraagt ​​de Russische man om zichzelf aan te geven in plaats van levenslang op de zwarte lijst en zware straffen te krijgen omdat ze denken te weten wie hij is.

We zullen alle updates geven zoals we ze geven.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/