Dronken Russische toerist rijdt reddingswerker op motor aan

Pattaya-

Een dronken toerist uit Rusland, de heer Oleg Volobujev, 45, botste donderdagochtend vroeg tegen de heer Apimon Sathornkij, 37 aan toen de heer Sathornkij probeerde een andere motorrijder te helpen die zijn fiets had ondersteboven gekeerd voor het Harley Davidson-servicecentrum op Sukhimwit weg.

De politie verklaarde dat de heer Volobujev zo dronken was dat hij niet kon spreken en bronnen zeggen dat dit bijna vier keer de wettelijke limiet was. Hij had ook een vrouwelijke passagier op zijn fiets. Beiden waren ongedeerd. De politie verklaarde ook dat hij te hard reed op het moment van het ongeval en niet oplette.

De heer Sathornkij ontsnapte aan ernstig letsel, maar verwacht schadevergoeding van de Russische toerist. Dhr. Oleg werd gearresteerd en vastgehouden op het politiebureau van Pattaya om nuchter te worden en vervolgens de aanklachten onder ogen te zien.

 

 

BRONThe Nation
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/