Comedian Bill Bailey live in Pattaya 7 april

Pattaya, Thailand – Een van 's werelds meest geliefde komieken, Bill Bailey, brengt zijn show 'Bill Bailey Live in Asia Tour 2018' naar Thailand en heeft de Royal Cliff Hotels Group gekozen voor zijn show van één nacht in de stad Pattaya. De stand-up comedyshow, gepresenteerd door Magners International Comedy Festival en Magic Rock Pte Ltd, wordt gehouden op 7 april 2018 en begint om 8 uur in de Royal Summit Chamber van het Royal Cliff Beach Hotel.

Bill Bailey Live in Asia Tour 2018 is een compendium van reizigersverhalen en de algemene shenanigans van twintig jaar als reizende komiek. Met gloednieuw materiaal verweven met Bill Bailey's kenmerkende muzikale virtuositeit, surrealistische raaklijnen en handelsmerkintelligentie, pakt Bill Bailey politiek, filosofie en het nastreven van geluk aan.

Bill Bailey geniet al tientallen jaren van succes op het live-podium en toerde eerder door Limboland en Larks in Transit in Hong Kong, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland, het VK en over de hele wereld, genietend van volle zalen en enthousiaste critici. Dit jaar zal Larks in Transit Asia Tour 2018, een steeds evoluerende show, gloednieuwe materialen bevatten die hij heeft verzameld van zijn tours en ontmoetingen van het afgelopen jaar en belooft het publiek een hilarische avond te bezorgen om nooit te vergeten!

Tickets zijn verkrijgbaar op de website van Royal Cliff.

Inschrijven
BRONOpenpr
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/