Thais/Amerikaanse tiener gedood nadat hij met een snelheid van 22 km/u een 100-wielige vrachtwagen had geraakt.

Pattaya-

Woensdagochtend vroeg werd in de buurt van de drijvende markt een tiener met een dubbel Amerikaans/Thaise staatsburgerschap gedood terwijl hij op zijn motorfiets reed met een snelheid van 100 KPH terwijl hij racete met een groep andere tieners. Hij crashte met hoge snelheid in een 22-wieler met betonnen palen. Naar schatting vloog hij bijna 100 meter. De motorfiets zat ingeklemd achter in de vrachtwagen waar de snelheidsmeter op exact 100 km/u bleef steken.

Getuige Waraphat Inpong, 30, vertelde de politie dat hij een grote groep tieners had zien racen met motorfietsen langs de weg. Ze weefden in en uit en haalden rechts en links in terwijl ze met hoge snelheden racen.

Het slachtoffer slaagde er niet in om een ​​inhaalactie te onderhandelen en crashte tegen de vrachtwagen, zei hij.

Vrachtwagenchauffeur Romran Reuangrot, die niet gewond raakte, 38, helpt de politie met hun onderzoek en CCTV wordt onderzocht om de waarheid te achterhalen wat er is gebeurd.

Wij hier bij The Pattaya News moedigen u aan om veilig te rijden.

Abonneren
BRONSophon Kabel-TV
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/