Lokale Thaise vrouw helpt leven van verdrinkende man op strand te redden (video)

Pattaya-

Een buitenlandse toerist, die niet werd geïdentificeerd, werd gered van een nieuw slachtoffer van een recente reeks verdrinkingen op Pattaya Beach door een lokale Thaise vrouw die om 13:4 uur op het strand in de omgeving van Soi 4/00 aan het "hangen" was. op de vroege maandagochtend.

Hij ging voor een dronken nacht zwemmen en kwam in de problemen. Ze slaagde erin hem aan wal te krijgen en gaf hem reanimatie terwijl andere toeschouwers om hulp riepen.

Politie en hulpverleners waren snel ter plaatse om te helpen en waren onder de indruk dat ze hem met reanimatie had weten te redden.

Ze is niet geïdentificeerd.

Doktoren brachten hem naar het Pattaya Memorial Hospital omdat hij nog steeds versuft was en er niet meer was voor een volledige evaluatie.

Het Pattaya-nieuws hoopt dat u 's avonds laat niet dronken gaat zwemmen, vooral niet in Pattaya Bay.

BRONPattaya Nieuws Thais
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/