Lokale Thaise vrouw helpt leven van verdrinkende man op strand te redden (video)

Pattaya-

Een buitenlandse toerist, die niet werd geïdentificeerd, werd gered van een nieuw slachtoffer van een recente reeks verdrinkingen op Pattaya Beach door een lokale Thaise vrouw die om 13:4 uur op het strand in de omgeving van Soi 4/00 aan het "hangen" was. op de vroege maandagochtend.

Hij ging voor een dronken nacht zwemmen en kwam in de problemen. Ze slaagde erin hem aan wal te krijgen en gaf hem reanimatie terwijl andere toeschouwers om hulp riepen.

Politie en hulpverleners waren snel ter plaatse om te helpen en waren onder de indruk dat ze hem met reanimatie had weten te redden.

Ze is niet geïdentificeerd.

Doktoren brachten hem naar het Pattaya Memorial Hospital omdat hij nog steeds versuft was en er niet meer was voor een volledige evaluatie.

Het Pattaya-nieuws hoopt dat u 's avonds laat niet dronken gaat zwemmen, vooral niet in Pattaya Bay.

Abonneren
BRONPattaya Nieuws Thais
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/