Exclusief: lokale bewoners klagen over gevaarlijke toestand van Pattaya Boardwalk on Beach

Pattaya-

Lokale bewoners hebben bij het Pattaya News geklaagd over de toestand van de Pattaya Boardwalk, houten gedeelten van het strand van Pattaya in de buurt van Mike Shopping Mall in Pattaya en Walking Street. Met dank aan de stockfotosite Alamy.com, toont de volgende foto de staat van bepaalde delen van de promenade (Opmerking van de redactie: deze foto's zijn niet de huidige staat, hoewel ze in verschillende gebieden dicht bij de huidige toestand komen.) . Hoewel het in het verleden verschillende keren is gerepareerd, valt het opnieuw uit elkaar en is het behoorlijk gevaarlijk.

Een buurtbewoner die anoniem wilde zijn, vertelde ons: “Ik was aan het begin van de avond aan het wandelen en zag een toerist op een van de houten balken zitten. Het knapte en hij viel ongeveer twee meter naar het strand beneden. Gelukkig raakte hij niet gewond en landde hij zonder problemen, maar het had heel erg kunnen aflopen."

Een andere buurtbewoner verklaarde: “Je wilt niet op de balken zitten en moet oppassen voor de gaten en gebroken delen tijdens het lopen. Ik zie veel dronken mensen bijna vallen of leunen op een reling en die knapt.”

We hebben de promenade bekeken en kunnen bevestigen dat deze in veel gebieden uit elkaar begint te vallen en dat in veel delen balken ontbreken. We hopen dat lokale functionarissen dit probleem zullen oplossen om het strand en de promenade van wereldklasse te maken.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/