Thaise autoriteiten stellen in vrolijke video dat Pattaya het Miami van Azië is

Pattaya-

In onderstaande video stellen Thaise autoriteiten dat Pattaya Beach op het punt staat het Miami van Azië te worden, met een vergelijkbaar strand. Hoewel dit vele, vele malen eerder is gezegd, hebben overeenkomsten tussen het stadhuis van Pattaya en het kantoor van de havenmeester ertoe geleid dat eind april, na Songkran, een, geciteerde, berg zand werd gevonden die vergelijkbaar is met Miami Beach. Ambtenaren zeggen dat alle apparatuur, voorraden en mensen klaar zijn en ondanks tien jaar van beloften zal het deze keer gebeuren.

Buurtbewoners op sociale media blijven wantrouwend.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/