Thaise autoriteiten stellen in vrolijke video dat Pattaya het Miami van Azië is

Pattaya-

In onderstaande video stellen Thaise autoriteiten dat Pattaya Beach op het punt staat het Miami van Azië te worden, met een vergelijkbaar strand. Hoewel dit vele, vele malen eerder is gezegd, hebben overeenkomsten tussen het stadhuis van Pattaya en het kantoor van de havenmeester ertoe geleid dat eind april, na Songkran, een, geciteerde, berg zand werd gevonden die vergelijkbaar is met Miami Beach. Ambtenaren zeggen dat alle apparatuur, voorraden en mensen klaar zijn en ondanks tien jaar van beloften zal het deze keer gebeuren.

Buurtbewoners op sociale media blijven wantrouwend.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/