Een andere toerist verdrinkt op Pattaya Beach, 3e in 6 weken.

Pattaya-

 

Een Oostenrijkse man is overleden na verdrinking op het strand van Pattaya.

De 64-jarige man werd dinsdag 10 maart omstreeks 4.30 uur uit het water gehaald tegenover Soi 20 op Pattaya Beach Road. Hij had geen identiteitsbewijs bij zich en zwom alleen en de politie is bezig hem te identificeren.

Getuigen vertelden de politie dat de man werd gered door andere zwemmers nadat hij in het water was gespot en alleen in diep water had gezwommen toen hij in de problemen kwam.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon Foundation hebben de man gereanimeerd en werden overgebracht naar het Pattaya Memorial Hospital, maar werden later dood verklaard.

Vorige maand verdronk een Russische man op het strand van Pattaya, wat leidde tot oproepen van leden van het publiek om strandwachten op het strand te plaatsen. Bovendien verdronk een man een paar dagen eerder bijna, maar een politieagent slaagde erin hem te reanimeren na reanimatie.

Mensen die op sociale media reageerden, suggereerden dat een resort dat zo populair is als Pattaya strandwachten zou moeten hebben om de veiligheid van iedereen die het strand bezoekt te garanderen. Dit werd ook al eerder naar voren gebracht over de twee eerdere incidenten. Pattaya had enkele jaren geleden strandwachtcabines, maar deze werden niet gebruikt en raakten uiteindelijk in verval en werden ontmanteld. Er zijn overdekte badmeesterstations, maar slechts op twee locaties en niet in het zicht van de zee, en de strandwachten kijken ook niet naar de oceaan.

Wees daar veilig.

 

 

Inschrijven
BRONPattaya Nieuws
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/