Weer een toerist in elkaar geslagen op Walking Street, dit keer door twee illegale cd-verkopers

Pattaya-

Details zijn schaars, maar op dezelfde avond als de voortdurende strijd met Ladyboys en een dronken toerist waarover we eerder berichtten, kreeg een andere niet-geïdentificeerde toerist gisteravond, in de vroege uren van 21 maart 2018, een langdurige vechtpartij met twee mannen die verschijnen om Thai te zijn die illegale cd's verkochten in de buurt van Living Doll Showcase Gogo op Walking Street.

De toerist slaagde erin om grotendeels ongedeerd te ontsnappen, maar getuigen verklaarden dat hij werd aangevallen omdat hij dronken tegen de cd-tafel strompelde en de cd's omstootte. Toen de Thai hun verontschuldigingen eisten, verklaarde de getuige dat de toerist weigerde en hen beledigde, waarna ze hem aanvielen. De getuige stelt dat als de toerist zich beleefd had verontschuldigd, hij niet zou zijn aangevallen.

Dit is het tweede incident op dezelfde dag en sociale media vragen wat de autoriteiten en politie doen om deze incidenten op Walking Street, een speciale veiligheidszone, onder controle te krijgen. De politie heeft op dit moment nog niet publiekelijk gereageerd op de incidenten. Buurtbewoners op Thaise websites vroegen ook waarom deze verkopers in het volle zicht van de politie illegale cd's op Walking Street mogen verkopen.

Daarnaast vroegen sommige bewoners waarom iemand in 2018 een cd zou kopen.

(Noot van de redactie: als je tegen een tafel of kar botst, en we hebben dit vaak gezien, omdat je dronken bent, verontschuldig je dan gewoon en loop weg. Voorkom een ​​probleem.)

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/