Boom valt nadat lokale bewoner zegt dat de godin van de bomen zei dat het zou gebeuren

Pattaya-

Een enorme boom viel op Soi 5 voor de Force-appartementen op dinsdag 20 maart 2018 in Central Pattaya nabij 2nd Road, waardoor de elektriciteit voor grote delen van de stad werd verstoord en meer dan tien politievoertuigen die op dat moment in het gebied geparkeerd stonden, beschadigd raakten. Het veroorzaakte ook schade aan bedrijven en eigendommen in de omgeving.

Reddingsfunctionarissen van de stad, politie en elektrotechnici kwamen snel ter plaatse om de boom te verwijderen en de schade te beoordelen. Gelukkig raakte niemand gewond.

De eigenaar van een plaatselijke massagewinkel beweerde echter dat Jao Mae Takhian, de legendarische godin van de bomen, de nacht ervoor aan haar verscheen in een droom en haar waarschuwde om haar voertuig te verwijderen voor het evenement dat zou gebeuren. Zij, die niet is geïdentificeerd, verklaarde dat ze de politie en lokale functionarissen had gewaarschuwd dat het zou gebeuren, maar de stadsfunctionarissen weigerden haar droom uit te voeren. Hier was ze erg teleurgesteld over.

Er is ook een heiligdom vlak bij de boom die ter ere van de godin is gevallen. De eigenaar van de massagewinkel gelooft dat het aantal beschadigde politievoertuigen kwam doordat ze niet naar haar waarschuwing van de Godin hadden geluisterd.

Droomprofetieën terzijde, we zijn blij dat niemand gewond is geraakt, de stroom is hersteld en de boom is gerooid. Het is niet duidelijk waardoor de boom is gevallen.

 

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/