Groep ladyboys valt dronken buitenlander aan op Walking Street (video)

Pattaya-

In de vroege uurtjes van woensdagochtend 21 maart werd een groep Ladyboys op camera vastgelegd terwijl ze een getatoeëerde en dronken buitenlander aanvielen.

Ze gingen een lopend straatgevecht aan toen meer Ladyboys naar voren kwamen om ook de buitenlander aan te vallen. Een getuige verklaarde dat de man onbeleefd en agressief was tegen de Ladyboys toen ze hem benaderden en het incident was begonnen door hen te vertellen "Fuck off" en ze weg te duwen. Dit resulteerde erin dat de ladyboy en haar vrienden de man aanvielen, waaronder een met een uitstekende vliegende trap die te zien was in de video en een bezem.

In deze tweede clip deed de man zijn shirt uit en ging achter de Ladyboys aan in wat lijkt op een dronken woede en daagde hen en hun vrienden uit voor een vuistgevecht terwijl de Ladyboys meer steun gingen krijgen. Hij was ook gewond en bloedde uit zijn hoofd omdat hij naar verluidt werd geraakt door hoge hakken van andere Ladyboys.

De politie heeft geen verklaring afgegeven over het incident en er wordt aangenomen dat beide partijen zijn ontsnapt zonder ernstig letsel of arrestatie.

(Noot/mening van de redactie: als je hier op vakantie komt, is het een simpel feit dat je door Ladyboys wordt benaderd, begroet en aangeraakt. Wees gewoon beleefd, zeg nee, dank je, glimlach en loop weg. Agressief, beledigend en onbeschoft zijn zal alleen maar resulteren in deze situatie en deze man heeft veel geluk dat hij grote echte schade heeft vermeden.)

Abonneren
BRONThais visum
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/