Bareigenaar bewusteloos geslagen in zijn bar (video)

Pattaya-

Chris (Achternaam niet gegeven), 45 jaar oud, de eigenaar van de Good Goat Bar op Soi Buakhao, werd maandagochtend om ongeveer 4 uur 's ochtends vroeg aangevallen voor zijn bar na een ruzie in een nabijgelegen gogo-bar met andere klanten die werden vermeld vreemden voor hem zijn.

Zijn personeel verklaarde aan de politie dat nadat hij de gogo-bar had verlaten, twee buitenlanders, die op dit moment niet zijn geïdentificeerd, en een Thaise man op twee motorfietsen bij zijn bar arriveerden, eraf sprongen, naar hem toe renden en hem aanvielen, hoewel ze niet wapens hebben. Hun aanval zorgde ervoor dat hij bewusteloos raakte en toen zijn staf en andere voorbijgangers het gevecht wilden beëindigen en de mannen wilden stoppen, sprongen ze terug op de motoren en reden weg.

Op dat moment belde het personeel van de bar de politie. Ze zeiden dat de Thaise man in het Thais schreeuwde dat het nog niet voorbij was en dat ze zouden terugkeren. De politie doet onderzoek naar het incident. Chris weigerde te zeggen waar het oorspronkelijke argument over was.

Wij hier bij The Pattaya News zullen meer informatie communiceren die we over dit verhaal krijgen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/