Bareigenaar bewusteloos geslagen in zijn bar (video)

Pattaya-

Chris (Achternaam niet gegeven), 45 jaar oud, de eigenaar van de Good Goat Bar op Soi Buakhao, werd maandagochtend om ongeveer 4 uur 's ochtends vroeg aangevallen voor zijn bar na een ruzie in een nabijgelegen gogo-bar met andere klanten die werden vermeld vreemden voor hem zijn.

Zijn personeel verklaarde aan de politie dat nadat hij de gogo-bar had verlaten, twee buitenlanders, die op dit moment niet zijn geïdentificeerd, en een Thaise man op twee motorfietsen bij zijn bar arriveerden, eraf sprongen, naar hem toe renden en hem aanvielen, hoewel ze niet wapens hebben. Hun aanval zorgde ervoor dat hij bewusteloos raakte en toen zijn staf en andere voorbijgangers het gevecht wilden beëindigen en de mannen wilden stoppen, sprongen ze terug op de motoren en reden weg.

Op dat moment belde het personeel van de bar de politie. Ze zeiden dat de Thaise man in het Thais schreeuwde dat het nog niet voorbij was en dat ze zouden terugkeren. De politie doet onderzoek naar het incident. Chris weigerde te zeggen waar het oorspronkelijke argument over was.

Wij hier bij The Pattaya News zullen meer informatie communiceren die we over dit verhaal krijgen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/