St. Patricks Day Parade morgen om 4:00 uur Start bij Alcazar Cabaret op 2nd Road

Pattaya-

Fijne St Patrick's Day! Morgen, vanaf 3 uur, zal Beach Road enkele uren worden afgesloten voor al het verkeer omdat het wordt afgesloten en zich voorbereidt op de jaarlijkse stadsparade vol Ierse gejuich, fanfares, praalwagens en gekostumeerde personages.

St. Patrick is de patroonheilige van Ierland en zijn feestdag wordt over de hele wereld gevierd. Vieringen zullen plaatsvinden in steden van New York tot Nieuw-Zeeland, van Peking tot Dubai en van Moskou tot Sydney. In steden en dorpen in heel Ierland wordt feest gevierd, en natuurlijk wordt hier in Pattaya de St. Patrick's Day Parade elk jaar groter.

De jaarlijkse parade, die gezamenlijk wordt georganiseerd door het stadhuis, de Irish Society of Pattaya en de Father Ray Foundation, is verheugd dat opnieuw Zijne Excellentie de heer Brendan Rogers, ambassadeur bij de ambassade van Ierland in Bangkok, in de stad zal zijn om de optocht.

De festiviteiten om St. Patrick's Day te vieren beginnen om 15 uur in het Alcazar Theater met het hijsen van de vlaggen en het zingen van de volksliederen van Thailand en Ierland.

De parade begint om 15:45 uur en gaat vanaf het Alcazar Theater naar soi 4, dan langs Beach Road, sla linksaf op South Pattaya Road en eindigt op het terrein van Pattaya School No. 8.

Er zullen verschillende fanfares zijn, waaronder de muzikanten van de Royal Thai Navy. Een cast van duizenden, jong en oud, Thais en buitenlands, marcheert langs Beach Road en wordt vergezeld door vele versierde praalwagens.

U hoeft geen Iers te zijn om St. Patrick's Day te vieren; op 17 maart is iedereen Iers, vergeet niet iets groens te dragen.

 

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/