Meer dan 30 "zakenlieden" opgelicht van meer dan 150 miljoen baht door Ladyboy met goudzwendel

Ongeveer 30 zakenlieden in Pattaya zeggen dat een voormalige travestiet cabaretier hen heeft bedrogen voor in totaal bijna 150 miljoen baht.

Panthakorn Supawannathorn, 46, en de anderen dienden donderdag om 3 uur (ja, 3 uur) een klacht in bij het politiebureau van Pattaya, bewerend dat Wiwat Lamnee, 00, hen had misleid om te investeren in goudstaven met de belofte van een hoog rendement op de investeringswinst betalingen elke 30 tot 10 dagen.

  Panthakorn zei dat elk van de zakenlieden tussen de 500,000 en 6000,000 baht had geïnvesteerd en het geld had overgemaakt naar Wiwat, die vervolgens verdween en niet meer reageerde op berichten en telefoontjes.

We zullen updates blijven geven zodra we ze ontvangen.

Inschrijven
BRONThe Nation
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/