Meer dan 30 "zakenlieden" opgelicht van meer dan 150 miljoen baht door Ladyboy met goudzwendel

Ongeveer 30 zakenlieden in Pattaya zeggen dat een voormalige travestiet cabaretier hen heeft bedrogen voor in totaal bijna 150 miljoen baht.

Panthakorn Supawannathorn, 46, en de anderen dienden donderdag om 3 uur (ja, 3 uur) een klacht in bij het politiebureau van Pattaya, bewerend dat Wiwat Lamnee, 00, hen had misleid om te investeren in goudstaven met de belofte van een hoog rendement op de investeringswinst betalingen elke 30 tot 10 dagen.

  Panthakorn zei dat elk van de zakenlieden tussen de 500,000 en 6000,000 baht had geïnvesteerd en het geld had overgemaakt naar Wiwat, die vervolgens verdween en niet meer reageerde op berichten en telefoontjes.

We zullen updates blijven geven zodra we ze ontvangen.

BRONThe Nation
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/