19 buitenlanders gearresteerd wegens te lang verblijf, werken zonder werkvergunning

Pattaya-

De politie van Pattaya heeft in samenwerking met de immigratiepolitie begin deze week 19 buitenlanders uit verschillende landen als de VS, het VK, Canada, India en Cambodja opgespoord en gearresteerd.

Politieagenten van de stad Pattaya verklaarden dat verschillende buitenlanders werden betrapt op het werken zonder een werkvergunning en vervolgens werden gearresteerd, maar alle 19 buitenlanders waren ofwel te lang gebleven of waren het land tegen de wet binnengekomen en hadden geen visum.

Verschillende buitenlanders waren ook dakloos en woonden op lokale stranden zonder bron van inkomsten en waren een openbare overlast geworden. Buurtbewoners schreven op sociale media specifiek over de man op de onderste rij, tweede van links, die niet geïdentificeerd is. Ze beweerden dat deze man wekenlang dronken en agressief op het strand van Pattaya rondzwierf en slechts een korte broek droeg en zowel toeristen als de lokale bevolking lastig viel met sigaretten en sterke drank.

Alle recent gearresteerde buitenlanders zullen naar het deportatiecentrum in Bangkok worden gebracht waar ze op hun kosten zullen worden aangeklaagd en gedeporteerd. Voor degenen die niet in staat zijn om te betalen, zullen ze worden vastgehouden totdat ze het geld hebben verzameld om terug te keren naar hun land.

Abonneren
BRONSophon Kabel-TV
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/