Toerist urenlang vast in lift in hotel bevrijd door reddingswerkers (video)

Pattaya-

Personeel van reddingsstichting Sawang Boriboon heeft een toerist uit Dubai bevrijd nadat hij twee uur in een lift in The Point Residence in Zuid-Pattaya had doorgebracht.

De heer Ahmad, 27, was zondag in de vroege uurtjes op bezoek bij een vriend op een lagere verdieping toen de deur op de vierde verdieping plotseling dichtging en de lift niet meer reageerde. In paniek zocht hij naar een noodoproepknop of telefoon en ontdekte dat de hotellift geen van beide had.

Wanhopig en bijna zonder lucht omdat het ventilatiesysteem niet goed werkte, bleven zijn geschreeuw onbeantwoord. Dus belde hij zijn vriend op zijn mobiele telefoon die contact opnam met het hotelpersoneel. Het hotel belde de hulpdiensten.

Een video toonde hoe het reddingsteam een ​​deuropener gebruikte om de toerist te bevrijden die uitgeput maar opgelucht leek.

Het hotel ligt in Soi Yen Sabai.

Thaise posters op de We Love Pattaya-site vroegen waarom het hotel geen camera's in de lift of zelfs een noodoproepknop heeft. Daarnaast werd gevraagd waarom er ook geen noodtelefoon of goede ventilatie in de lift is. Het hotel heeft op dit moment geen commentaar gegeven, behalve een korte verklaring dat de lift werd bediend en onderhouden door aannemers en niet onder de directe verantwoordelijkheid van het hotel.

Inschrijven
BRONWe houden van Pattaya
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/