Pattaya wordt omgedoopt tot "Toerisme voor alle steden"

Pattaya City om zich te concentreren op gehandicapte en oudere bezoekers.

Pattaya-

 

CHON BURI, 2 maart 2018 – Chon Buri en relevante organisaties hebben samengewerkt om Pattaya te ontwikkelen als een stad van "Toerisme voor iedereen", door voorzieningen te bouwen voor ouderen en personen met een handicap.

De Designated Areas for Sustainable Tourism Administration (Public Organization) en de Friendly Design For All Foundation hebben donderdag een project gelanceerd om toeristische sites te ontwikkelen onder het concept van "Toerisme voor iedereen in Pattaya" en de omliggende regio's. Het idee is om iedereen, ongeacht leeftijd en fysieke capaciteiten, te helpen gemakkelijk en veilig te reizen in de omgeving van Pattaya. Het concept van vriendelijk ontwerp zal worden gebruikt om de toeristische sites te ontwikkelen.

Minister van Toerisme en Sport, Weerasak Kowsurat, en minister van Transport Arkhom Termpittayapaisith, zaten gezamenlijk de openingsceremonie van het project in de provincie voor.

Achttien organisaties in zowel de publieke als de private sector ondertekenden een overeenkomst over de oprichting van "Toerisme voor alle toeristische trekpleisters" in de badplaats.

Lokale autoriteiten verklaarden aan de pers dat ze hopen Pattaya te bestempelen als een stad waar mensen met een handicap en ouderen zullen komen om te genieten van activiteiten en attracties die op hen zijn afgestemd. Wat dit op dit moment precies betekent, moet nog worden onthuld, precies. De autoriteiten verklaarden ook dat dit deel uitmaakt van het plan om het imago van de stad als een louche toeristenbestemming en een feeststad te vernieuwen tot een stad waar alle toeristen kunnen komen en genieten en kunnen genieten van authentieke Thaise attracties.

Inschrijven
BRONThaisePBS
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/