Pattaya City Authorities geven grafische waarschuwingsvideo vrij over het besturen van motorfietsen in Pattaya voor toeristen

Motor huren tijdens je vakantie? Denk nog eens na....

Scène van het ongeval.

Deze video, eerder deze week vrijgegeven door de stadsautoriteiten van Pattaya met behulp van CC-camera's door de hele stad, toont in grafisch detail de gevaren van motorrijden in Pattaya. Volgens de autoriteiten is het bedoeld om toeristen te waarschuwen om niet in het resort te rijden en geen motorfietsen te huren.

Opmerking: de bovenstaande afbeelding is van een eerder artikel over motorongelukken en is een stockfoto.

Waarschuwing: grafische inhoud, als u snel gestoord wordt, moet u de video niet bekijken.

BRONPattaya Nieuws 13
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/