Gloednieuwe premium bussen van Bangkok naar Chiang Mai, reis in VIP-stijl voor 780 baht

Bangkok-

Afgebeeld zijn de nieuwe premium bussen voor slechts 780 baht van Bangkok naar Chiang Mai en terug.

Ze kunnen worden gekocht en opgehaald bij het Mochit-busstation in Bangkok.

De gestroomlijnde bus met airconditioning heeft ingebouwde televisies met een verscheidenheid aan programma's, comfortabele stoelen, gratis niet-alcoholische dranken, een gratis Thais voedselbuffet (foto) en geweldige service.

Voor degenen die op zoek zijn naar een comfortabele en premium busrit van Bangkok naar Chiang Mai, is dit de manier waarop je moet gaan voor ongeveer 20 dollar US.

Meer foto's van de buservaring hieronder:

 

Gratis eten bij je ticket in de nieuwe bus.
Alle stoelen hebben ingebouwde televisies en stroomadapters.
Reis comfortabel.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/