Gloednieuwe premium bussen van Bangkok naar Chiang Mai, reis in VIP-stijl voor 780 baht

Bangkok-

Afgebeeld zijn de nieuwe premium bussen voor slechts 780 baht van Bangkok naar Chiang Mai en terug.

Ze kunnen worden gekocht en opgehaald bij het Mochit-busstation in Bangkok.

De gestroomlijnde bus met airconditioning heeft ingebouwde televisies met een verscheidenheid aan programma's, comfortabele stoelen, gratis niet-alcoholische dranken, een gratis Thais voedselbuffet (foto) en geweldige service.

Voor degenen die op zoek zijn naar een comfortabele en premium busrit van Bangkok naar Chiang Mai, is dit de manier waarop je moet gaan voor ongeveer 20 dollar US.

Meer foto's van de buservaring hieronder:

 

Gratis eten bij je ticket in de nieuwe bus.
Alle stoelen hebben ingebouwde televisies en stroomadapters.
Reis comfortabel.

 

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/