Kijk hoe verkopers in gevecht raken met Amerikaanse soldaten die zijn gepakt en gearresteerd

Amerikaanse soldaten bleken schuldig te zijn aan het incident door horloges op de grond te gooien en een boete van 1000 baht op te leggen.

Een groep horlogeverkopers in de badplaats Pattaya is woensdag gearresteerd omdat ze naar verluidt een bokswedstrijd begonnen met Amerikaanse soldaten in de stad voor een gezamenlijke militaire oefening.

De zes verkopers werden beschuldigd van het verkopen van namaakgoederen. Twee van hen werden beschuldigd van mishandeling voor de vechtpartij van zaterdag - waarvan later beelden opdoken op sociale media en verontwaardiging veroorzaakten en een boete van 5,000 baht kregen.

De politie zei dat de hoofdverkoper, Uthit Suthok, de onderzoekers vertelde dat de groep zaterdag uurwerken aan zes Amerikanen verkocht. De soldaten hebben enige tijd besteed aan het onderzoeken van de horloges voordat ze ze op de grond gooiden, zei de politie op een persconferentie op woensdag na het bekijken van camerabeelden en het spreken met verschillende getuigen.

Een verhitte discussie brak uit en de verkopers begonnen te vechten met de soldaten, zei de politie.

De Amerikaanse soldaten kregen ook elk een boete van 1,000 baht voor hun deelname aan de strijd, zei hij. Bevelhebbers en superieuren van de soldaten wilden geen commentaar geven op disciplinaire maatregelen voor dit artikel, maar er wordt verwacht dat de soldaten ook privé gedisciplineerd zullen worden voor het aanzetten tot het incident door de horloges op de grond te gooien en de woede van de verkopers aan te wakkeren.

Wij hier bij The Pattaya News suggereren dat als je een product niet van een verkoper wilt kopen, ze een beleefd nee, bedankt en verder gaan.

Inschrijven
BRONKhao Sod Engels
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/