Songkran 2018 wordt 5-daagse nationale feestdag

Nationale feestdag van 12 t/m 16 april.

Nationaal-

Songkran 2018 is door premier-generaal Prayut Chan O-Cha aangekondigd als een vijfdaagse nationale feestdag van 12 april tot 16 april. Dit is een verlenging van één dag ten opzichte van de voorgaande jaren.

Dit is gedaan om tegemoet te komen aan de vele Thais die naar huis gaan om familie te bezoeken voor de nieuwjaarsviering in Thailand en ook om ervoor te zorgen dat de verkeersveiligheid en de openbare orde zorgvuldig worden gecontroleerd.

Voor degenen die hier in Pattaya verblijven, houd er rekening mee dat de officiële data hetzelfde zijn als altijd: de 13e tot de 19e, waarbij de 19e de "grote dag" is waarop de hele stad in wezen wordt gesloten om te genieten van het Thaise nieuwe jaar. Als je op bezoek bent of in de stad bent, houd er dan rekening mee dat je vanaf de 11e of 12e waarschijnlijk nat wordt als je door de stad reist.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/