Twee toeristen in Cambodja slaan gehandicapte TukTuk-chauffeur in elkaar toen hij geen ladyboys voor hen kon vinden

 

Cambodja-

Phnom Penh, Cambodja Nieuws: Twee niet-geïdentificeerde toeristen van naar schatting midden twintig vielen een gehandicapte Cambodjaanse National TukTuk-chauffeur aan die geen ladyboy voor hen kon vinden op 1 februari om 50:22 uur op de Phreah Monyvong-boulevard, Khan Chamkarmorn, Phnom Penh.

Volgens de chauffeur van de tuk-tuk reed hij de twee buitenlanders op 21 februari enkele uren rond om door de stad Phnom Penh te toeren tot 1:50 uur op zoek naar ladyboys voor de twee mannen op hun verzoek. De chauffeur van de tuk-tuk, die gehandicapt is en niet kan lopen, kon geen geschikte ladyboys voor hen vinden, dus vielen ze hem aan, waarbij hij zijn hoofd verwondde. Na de aanval belde de chauffeur de politie en de toeristen betaalden de tuk tuk-chauffeur 80 $ (USD) om de situatie te regelen.

Verdachten boos dat ze geen ladyboys konden vinden.

Wij hier bij The Pattaya News zullen meer updates geven als we ze krijgen.

Inschrijven
BRONCambodja Expats Online
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/