Twee toeristen in Cambodja slaan gehandicapte TukTuk-chauffeur in elkaar toen hij geen ladyboys voor hen kon vinden

 

Cambodja-

Phnom Penh, Cambodja Nieuws: Twee niet-geïdentificeerde toeristen van naar schatting midden twintig vielen een gehandicapte Cambodjaanse National TukTuk-chauffeur aan die geen ladyboy voor hen kon vinden op 1 februari om 50:22 uur op de Phreah Monyvong-boulevard, Khan Chamkarmorn, Phnom Penh.

Volgens de chauffeur van de tuk-tuk reed hij de twee buitenlanders op 21 februari enkele uren rond om door de stad Phnom Penh te toeren tot 1:50 uur op zoek naar ladyboys voor de twee mannen op hun verzoek. De chauffeur van de tuk-tuk, die gehandicapt is en niet kan lopen, kon geen geschikte ladyboys voor hen vinden, dus vielen ze hem aan, waarbij hij zijn hoofd verwondde. Na de aanval belde de chauffeur de politie en de toeristen betaalden de tuk tuk-chauffeur 80 $ (USD) om de situatie te regelen.

Verdachten boos dat ze geen ladyboys konden vinden.

Wij hier bij The Pattaya News zullen meer updates geven als we ze krijgen.

BRONCambodja Expats Online
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/