Toerist beweert dat hij in zijn hotel is beroofd voor meer dan 200,000 baht

Pattaya-

Een Italiaanse toerist beweerde dat hij gedrogeerd was waardoor hij bewusteloos raakte en door twee vrouwen in zijn hotelkamer werd beroofd van geld en waardevolle spullen ter waarde van meer dan 200,000 Baht.

 

  De toerist, Cosimo Tato, 64, uit Italië, diende op zaterdag 12.30 februari om 24 uur een klacht in bij het politiebureau van Pattaya. In zijn klacht zei hij dat hij door twee vreemden in zijn kamer op de 10e verdieping van Best Condo aan Pattaya II Road was beroofd. Het condominiumgebouw doet ook dienst als hotel.

Tato vertelde de politie dat de twee vrouwen, die hij niet kende, op de deur klopten en zeiden dat ze de kamer wilden inspecteren omdat ze hem wilden kopen. Dhr. Tato verklaarde dat hij hen binnenliet omdat hij dacht dat ze eerdere kopers waren van het appartement waarin hij verbleef. Tato zei dat hij hen binnenliet en hen rondleidde, maar hij raakte plotseling bewusteloos. Hij beweert dat hij niets gedronken of genuttigd heeft.

Toen hij weer bij bewustzijn kwam, verklaarde hij dat hij 5,000 euro (193,000 baht) in contanten, een halsketting ter waarde van 2,000 euro en 3,000 baht in contanten had gevonden. Hij heeft niet onthuld of hij dit in de open lucht of in een kluis had.

Een politiebron zei dat onderzoekers twijfelden aan het verhaal van de toerist. Ze vermoedden dat als de man echt was beroofd, hij de vrouwen moet hebben gekend, maar op de een of andere manier weigerde hij hen te identificeren. Bovendien betwijfelden ze of een gemiddelde toerist twee vreemde vrouwen zou binnenlaten om 's avonds om 10 uur naar hun hotelkamer te kijken voor aankoop.

Een dienstdoende beveiligingsbeambte verklaarde dat hij GEEN vrouwen de flat had zien betreden. Politieagenten zullen de CCTV-beelden inspecteren om te proberen de twee vrouwen te identificeren of zelfs om er zeker van te zijn dat ze daadwerkelijk aanwezig waren. De politie zal dan beslissen op welke manier het onderzoek wordt voortgezet.

Wij hier bij The Pattaya News zullen hierover updates geven.

Inschrijven
BRONThe Nation
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/