Stop met roken-campagne bereikt Pattaya Beach na Jomtien Success, Parade vandaag

Pattaya, 23 februari 2018-

Plaatsvervangend stadsmanager, juridisch hoofd Sretapol Boonsawat en Thanet Manoi, directeur van het Marine and Coastal Resources Management Office ontmoetten op 13 februari met volksgezondheidswerkers, toeristenpolitie en andere stadsdiensten om de public-relations-inspanningen om mensen ertoe te brengen zich te houden aan Thailand's verbod op roken op het strand.

Het verbod werd op 1 februari van kracht. Tot nu toe hadden functionarissen van Pattaya hun inspanningen geconcentreerd om het verbod op Jomtien Beach bekend te maken. De stad heeft daar de overwinning uitgeroepen en verhuist naar de stranden van Pattaya en Naklua om zowel strandgangers als verkopers te informeren over het verbod en de sancties. The Pattaya News heeft dit gebied vele malen bewandeld en kan stellen dat de aangewezen rookruimtes inderdaad lijken te werken.

Een parade vandaag, gepland van 3-30 uur op Beach Road, zal het eerste salvo zijn dat bekendheid geeft aan de wettelijke beperking van roken en de gevaren voor de gezondheid. Er is ook een strandopruiming gepland. Deze parade zal naar verwachting verkeersproblemen veroorzaken, maar zal het bericht sturen dat roken op het strand niet wordt getolereerd. (Let op, roken op de eigenlijke stoep/strandwandeling is acceptabel. Roken op het eigenlijke zand is dat niet.)

In Dongtan Beach organiseerden stadsfunctionarissen bijna wekelijkse evenementen, variërend van yogalessen tot aerobics. Soortgelijke gebeurtenissen worden nu verwacht voor Pattaya en Naklua. Ondertussen instrueren gemeenteambtenaren strandverkopers om het verbod voor hun klanten te helpen handhaven.

Wij hier bij Pattaya News zullen u hierover updates blijven geven. We kunnen ook bevestigen dat functionarissen MOMENTEEL geen boetes opleggen aan Pattaya Beach voor het overtreden van de rookregels, maar dit zal in de nabije toekomst komen na de publiciteitscampagne.

BRONDaily Mail
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/