Uit de hand gelopen bus vernietigt 18+ motoren en 2 auto's op Pratumnak Hill bij Soi 4

Pattaya-

Op de avond van 22 februari 2018 vernietigde een uit de hand gelopen bus 18+ motorfietsen en minstens 2 auto's toen het uit de hand liep bij de Co & Caffee op Pratumnak Hill bij Soi 4. De politie onderzoekt momenteel het incident.

We zullen meer details geven als we ze krijgen. We weten op dit moment gelukkig dat er geen mensen gewond zijn geraakt toen de bus uit de hand liep. We weten ook dat de chauffeur zei dat het niet zijn schuld was en dat de bus niet meer reageerde. De politie doet momenteel onderzoek.

Blijf kijken.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/