Uit de hand gelopen bus vernietigt 18+ motoren en 2 auto's op Pratumnak Hill bij Soi 4

Pattaya-

Op de avond van 22 februari 2018 vernietigde een uit de hand gelopen bus 18+ motorfietsen en minstens 2 auto's toen het uit de hand liep bij de Co & Caffee op Pratumnak Hill bij Soi 4. De politie onderzoekt momenteel het incident.

We zullen meer details geven als we ze krijgen. We weten op dit moment gelukkig dat er geen mensen gewond zijn geraakt toen de bus uit de hand liep. We weten ook dat de chauffeur zei dat het niet zijn schuld was en dat de bus niet meer reageerde. De politie doet momenteel onderzoek.

Blijf kijken.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/