Engelse man, 30 jaar inwoner van Thailand, leeft in ellende en kan niet lopen in Buriam zoekt hulp

De heer Martin Anderson, 65 jaar, in zijn huidige huis in Buriam.

Buriam-

Een buitenlandse man en zijn vrouw, mevrouw Thanyaluck Sarapanya, vragen het publiek om hulp. De heer Martin Anderson, 65 jaar, woont al meer dan dertig jaar legaal in Thailand. Hij is in dienst geweest bij tal van bedrijven, voornamelijk in de omgeving van Pattaya. Tien jaar geleden ontmoette hij zijn vrouw, trouwde en verhuisden ze naar Buriam om zich te vestigen en samen te leven. Ze hebben verschillende jonge kinderen die momenteel op school zitten, naar verluidt in het vijfde leerjaar.

Onlangs heeft meneer Anderson, die meer dan 200 kg weegt en al een tijdje moeite heeft met lopen, een zware val in de badkamer gehad en kan nu helemaal niet meer lopen. Hij kan niet werken, heeft zijn spaargeld uitgegeven en heeft het moeilijk door zijn onvermogen om te lopen en zijn gewicht. Zijn huis is verhuurd, geen eigendom en het gezin heeft de huur in drie maanden niet kunnen betalen en wordt nu geconfronteerd met uitzetting en kan nergens heen met de kinderen.

De heer Anderson verklaarde dat hij contact heeft gezocht met zijn ambassade voor hulp, maar omdat hij niet kan reizen of lopen, hebben ze hem niet kunnen helpen en hebben ze hem op dit moment niet bezocht. Bovendien is zijn vrouw ook blind door een recent ongeval en niet in staat om ook te werken en blijft hij zijn enige verzorger en kostwinner.

De heer Anderson had niet het geld om een ​​laptop te kopen, omdat hij weer online wilde werken met advertenties voor bedrijven. Lokale autoriteiten en buren in zijn dorp in Buriam, evenals de heer Bhin Bannruennit, bekend lid van de Grateful Gratitude Foundation, sloegen de handen ineen en zorgden voor het geld voor een tweedehands laptop, zodat hij kon proberen weer aan het werk te gaan, zij het online.

 

Lokale functionarissen doneren geld aan de familie om hen te helpen bij het kopen van een laptop zodat meneer Anderson kan werken.

Dat gezegd hebbende, bevindt het gezin zich nog steeds in moeilijke tijden en probeert ze hun achterstallige huur betaald te krijgen en de medische behandeling van meneer Anderson voor zijn val te betalen, zodat hij weer kan gaan sporten. Ze hebben publiekelijk op Thaise websites om hulp gevraagd en wij van The Pattaya News plaatsen dit opnieuw.

De familie accepteert zelfs kleine donaties via hun Siam Commercial Bank Account, 2 2 1 2 2 6 8 7 3 9, een spaarrekening. Ze waarderen alle hulp die ze kunnen krijgen in deze moeilijke tijden.

De toestand van de koppels thuis.
Lokale functionarissen ontmoeten de familie in de hoop hulp te bieden.

 

BRONBhin Fanclub-pagina
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/