Update: Amerikaan betrokken bij dodelijke vechtpartij met Australiër aangeklaagd en geïdentificeerd

Verdachte Jose Manuel Polanco Jr uit New York, Amerika.

Pattaya:

Update van ons eerdere artikel: https://thepattayanews.com/2018/02/11/australian-national-dies-fight-american-foreigner-popular-northern-pattaya-bar/

We hebben een update van ons vorige artikel over een dodelijk cafégevecht in de populaire Ruby Club in Noord-Pattaya, waarbij een Australische onderdaan is overleden. De Thaise politie heeft een Amerikaanse verdachte, de heer Jose Manuel Polanco Jr, 43 jaar oud uit New York City, VS, aangeklaagd voor doodslag, mogelijk in afwachting van het onderzoek. Hij blijft in politiehechtenis in afwachting van het opnieuw invoeren van het incident volgens de Thaise wet en zijn eerste verschijning in de rechtbank, naar schatting begin volgende week rond de 19e of 20e van deze maand.

De heer Polanco heeft de beschuldigingen op dit moment ontkend en aan de autoriteiten verklaard dat hoewel hij de andere persoon was die bij het gevecht betrokken was, hij handelde uit zelfverdediging en niet het conflict begon. Hij verklaarde ook, wat is bevestigd, dat hij zich vrijwillig bij de Thaise autoriteiten heeft gevoegd om de kwestie na het incident op te lossen.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aan The Pattaya News bevestigd dat de heer Benjamin Robb, 42, uit Australië is overleden als gevolg van het incident en dat zij zijn familie consulaire bijstand verlenen.

De Thaise politie heeft op dit moment geen officiële verklaring afgegeven, behalve dat er een aanklacht wegens doodslag is ingediend, waarop een gevangenisstraf van 3-15 jaar staat.

Ruby Club heeft een officiële verklaring uitgegeven die in ons vorige artikel staat en heeft verklaard dat ze op dit moment geen verdere verklaringen zullen afgeven of interviews zullen accepteren.

We zullen meer informatie hebben als het uitkomt op The Pattaya News.

De heer Benjamin Robb uit Australië.

 

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/