Update 2: Amerikaan, Jose Manuel Polanco Jr., betrokken bij dodelijk cafégevecht, heeft eerder record van doodslag in Amerika

Een jonge meneer Polanco.

Pattaya-

We hebben hier bij Pattaya News nog een update over de Amerikaanse burger die wordt beschuldigd van doodslag bij de dood van de heer Benjamin Robb uit Victoria, Australië tijdens een bargevecht in de Ruby Club in Noord-Pattaya.

Als we naar zijn verleden kijken, blijkt dat dit NIET de eerste keer is dat meneer Polanco is beschuldigd van moord/doodslag en dat iemand anders door zijn toedoen is overleden. Zoals te zien is op de onderstaande links, werd dhr. Polanco beschuldigd, veroordeeld en kreeg hij tijd (zij het slechts een paar jaar en een proeftijd daarna) voor doodslag na een gevecht in de vroege jaren 90.

De volgende links tonen dit bewijs en zijn vrij duidelijk dat dit dezelfde man is en hij heeft een geschiedenis van dit gedrag.

http://mugshots.com/US-Counties/Florida/Miami-Dade-County-FL/Jose-Manuel-Polanco.44451415.html

http://mugshots.com/US-Counties/Florida/Miami-Dade-County-FL/Jose-M-Polanco.6425188.html

De zaakinformatie stelt dat de aanklacht oorspronkelijk moord was, maar werd gedropt voor doodslag en betrof een vuurwapen.

We zullen verdere updates geven zodra we ze hier bij Pattaya News krijgen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/