Pattaya Marine Department inspecteert alle jetski's, speedboten en veerbootmaatschappijen

  Pattaya-

  De toeristenpolitie voerde controles uit bij de verschillende boot- en watersportbedrijven in Pattaya na een speedbootbrand bij de Phi Phi-eilanden waarbij 12 Chinese toeristen gewond raakten.

Commandant Pol. Luitenant-kolonel Piyapong Ensarn zei dat officieren, vergezeld van functionarissen van het Marine Department en soldaten, alle operators op de stranden van Pattaya, Naklua en Jomtien begonnen te inspecteren na het ongeval van 14 januari met een speedboot met 31 passagiers.

Specifieke doelwitten waren veerdiensten, speedboten, parasailing, bananenboten en jetski's. Vergunningen werden gecontroleerd en vaartuigen gecontroleerd op zeewaardigheid en veiligheid, evenals of boten voldoende reddingsvesten aan boord hadden.

Eerste controles resulteerden in de arrestatie van drie Cambodjanen die zonder vergunning bij een parasailingoperatie werden aangetroffen. De booteigenaar werd voor verhoor naar het bureau van de Toeristenpolitie geroepen.

Over het algemeen was het Marine Department tevreden met de eerste inspecties en verklaarde dat de meeste operators zich aan de vastgestelde veiligheidsnormen hielden.

Abonneren
BRONDe Pattaya-mail
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/