Pattaya Night Club Overvallen, bijna 60 minderjarige drinkers ontdekt en vastgehouden

Paet Bid Bar-inval.

 

Pattaya-

Op zondagochtend rond 2 uur, 30 februari 4, werd de Paet Bid Bar aan Pattaya Third Road overvallen door politie en administratieve functionarissen uit de omgeving van Pattaya op basis van een tip van lokale bewoners. Deze bar bevindt zich en wordt beheerd door de wijk Banglamung in Chon Buri. Bij aankomst en het aandoen van de lichten waren de officials verrast en teleurgesteld over wat ze ontdekten in de disco.

De inval, geleid door Pichet Thamhon, assistent-chef van het district Banglamung, ontdekte in totaal 59 (negenenvijftig) minderjarige klanten die dronken. In Thailand is de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken twintig jaar. Sommige mecenassen werden gezegd zo jong als veertien jaar oud te zijn. Ambtenaren hebben in totaal 35 mannen en 24 vrouwen opgepakt en vastgehouden, allemaal onder de wettelijke leeftijd voor alcoholconsumptie van twintig jaar.

De eigenaar van de bar, wiens naam niet beschikbaar is op het moment van publicatie, werd beschuldigd van het verkopen van drank zonder vergunning, het toestaan ​​van minderjarige mensen om het pand te gebruiken en het verkopen van drank aan een minderjarige. De wettelijke licentietijd voor dit deel van de stad is 2:00 uur en hoewel de bar een drank- en bedrijfsvergunning had, heeft deze geen vergunning om na 2:00 uur te werken.

Ambtenaren verklaarden dat na de arrestatie van de tieners ze werden vrijgelaten aan hun ouders en voogden.

Wij hier bij het Pattaya-nieuws zullen verdere updates verstrekken indien beschikbaar.

 

BRONBangkok Post
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/