Update: pooltafels, dansvloeren die naast dartborden moeten worden belast/gelicentieerd

Update van ons artikel van gisteren: https://thepattayanews.com/2018/02/03/dart-boards-leagues-suspended-throughout-pattaya-businesses-told-new-license-coming/

The Pattaya News en lokale ondernemers hebben om opheldering gevraagd van het stadhuis van Pattaya en de Ampur over het nieuws dat dartborden een vergunning moeten krijgen en belast moeten worden. Ambtenaren van het stadhuis verduidelijkten het volgende:

A. De huidige entertainmentlicentie dekt GEEN pooltafels, dartborden of dansvloeren. Een bedrijf heeft BEIDE licenties nodig. Alle soorten dartborden, pooltafels, enz. zijn inbegrepen, zelfs kleine speelversies of magnetische/elektronische dartborden.

B. Er moet een aparte licentie komen, die volgens hen beschikbaar is voor aankoop (op dit moment niet bevestigd of prijs bevestigd en onze contacten hebben verklaard dat ze blijven informeren naar deze informatie maar geen vast antwoord kunnen krijgen.) via de Ampur.

C. Je hebt voor elk item een ​​aparte licentie nodig, bijvoorbeeld als je een pooltafel, een dartbord en een dansvloer hebt heb je 3 aparte licenties nodig.

D. De licentie is gebaseerd op PER dartbord of PER pooltafel. Een poolhal met meerdere pooltafels zal dus aanzienlijk meer betalen dan een bierbar met een enkele pooltafel.

E. Dansvloeren worden per vierkante meter dansvloer in rekening gebracht. Daarom hebben sommige discotheken, zoals Bamboo bij Walking Street, ervoor gekozen om de dansvloer te schrappen.

F. Handhaving vindt momenteel plaats, ongeacht de mogelijkheid om de vergunning op dit moment goed te krijgen, daarom hebben meerdere bedrijven hun dartborden of dansvloeren verwijderd. Ook pooltafels die worden aangekondigd, zullen waarschijnlijk voor overlast zorgen.

Wij hier bij The Pattaya News zullen doorgaan met het verstrekken van updates zodra we deze ontvangen, aangezien dit zowel veel toeristen als expats in Pattaya treft.

Abonneren
BRONStadhuis van Pattaya
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/