Dartborden / competities in heel Pattaya opgeschort, bedrijven vertelden Nieuwe licentie komt eraan

Een bericht van de Thailand Darts Association.

Pattaya-

Lokale darters en dartverenigingen waren verrast om op 2 februari 2018 te horen dat alle dartcompetities worden opgeschort en dartborden worden verwijderd. De Pattaya Darts Association zegt te hebben vernomen dat er een nieuwe licentie is die speciaal voor dartborden en dartcompetities door bars moet worden gekocht. Dit omvat elektronische dartborden, magnetische darts, enz.

Op dit moment is de dartlicentie echter niet beschikbaar. The Pattaya News kan bevestigen dat meerdere bedrijven in de regio hun dartborden uit voorzorg hebben verwijderd, waaronder de Retox-groep of de dartcompetities op dit moment hebben opgeschort. Lokale dartspelers en de Dart Association of Thailand zullen contact opnemen met het stadhuis om meer uitleg te geven over deze handhaving en wanneer de licentie beschikbaar zal zijn, evenals de kosten.

Enkele dagen voorafgaand aan deze aankondiging kan The Pattaya News bevestigen dat de HK Darts Bar, gelegen op Soi 6 in Pattaya, is overvallen door Thaise wetshandhavers en dat meerdere elektronische dartspellen in beslag zijn genomen en verwijderd. Ze kregen ook te horen dat ze geen licentie voor de machines hadden (hoewel er momenteel geen beschikbaar is) en op het moment van schrijven nog steeds gesloten is door wetshandhavers voor licentieovertredingen.

Wij hier bij The Pattaya News zullen follow-up geven wanneer we meer informatie hebben van het stadhuis en de Thailand Darts Association over deze handhaving en licentieregelgeving met betrekking tot darts.

 

 

Afbeelding na berichtinhoud
BRONPattaya Darts Vereniging
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/